PC Programmer
PC Programmer
Annet

PDF - Gratis PDF program Adobe Lese Konvertere

Adobe Reader
Adobe Reader er den globale standarden for deling av elektroniske dokumenter. Det er det eneste visningsprogrammet for PDF-filer som kan åpne og interagere med alle PDF-dokumenter. Bruk Adobe Reader til å vise, søke, signere, kontrollere, skrive ut og samarbeide om Adobe PDF-filer. Adobe reader har også plug-ins som lar deg utvikle programmet til nye høyder. Programmet er gratis.
Les mer og last ned programmet HER
Foxit Reader
Foxit Reader er en gratis PDF-dokument leser. Programmet tar liten plass og har en meget rask responstid. Dersom du har ønske om å kommentere et PDF-dokument når du leser det, lar Foxit Reader deg tegne grafikk, markere tekst, skriv inn tekst og lage notater på et eksisterende PDF-dokument og deretter skrive ut eller lagre dokumentet.
Les mer og last ned programmet HER
Primo PDF (Converter)
PrimoPDF er en gratis PDF converter som lar deg på en enkel måte kovertere dine filer til PDF. Med Primo PDF kan du lage alle dokumenter i programmer som Microsoft Word (DOC, docx), Excel (XLS, xlsx), PowerPoint (PPT, pptx), Visio (VSD), Publisher (PUB), WordPerfect (WPD), OpenOffice, HTML, TXT, BMP, TIFF, JPEG, GIF, PNG, og mange flere. Ved noen enkle tastetrykk forvandler du dine dokumenter til PDF helt gratis.
Les mer og last ned programmet HER
Able2extract (Converter)
Able2Extract leverer PDF konvertering til formatert Excel regneark og mer, inkludert PDF til redigerbare Word-dokumenter, PDF til PowerPoint (PPT), PDF til Autocad, PDF til Open Office-dokumenter, PDF til HTML, PDF til Tekst, HTML til Excel, og tekst til Excel .Her har du muligheten til å spare mye tid med å la Able2extract gjøre den tunge jobben. Programmet kan lastes ned i to versjoner. En gratis versjon og en PRO versjon som har flere muligheter.
Les mer og last ned programmet HER
Copyright 2014 Scandinavian Web