PC Programmer
PC Programmer
Annet

Mediaspillere - Mediaspiller Video Musikk Gratis iTunes Winamp

WINAMP
Winamp mediaspiller lar deg spille av stort sett de fleste videofiler og lydfiler. Winamp har flere nyttige funksjoner, hvor du kan lage bibliotek over din musikk og du kan kjøpe og laste ned musikk direkte fra mediaspilleren. Winamp mediaspiller har en rekke plug-ins og skins for å forbedre utseende og funksjonalitet. Winamp har en gratis versjon, samt en PRO versjon for direkte nedlastning.
Les mer og last ned programmet HER
VideoLAN
VLC mediaspiller er en svært mobil multimediaspiller for ulike lydformater og videoformater (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, ...) samt DVD, VCD, og ulike streaming protokoller. VLC mediaspiller kan også brukes som en server for å streame i unicast eller multicast i IPv4 eller IPv6 på et høyt båndbredde nettverk. Mediaspilleren trenger ikke noen ekstern codec eller program for å fungere. Programmet er basert på åpen kildekode og er helt gratis.
Les mer og last ned programmet HER
iTunes
Med iTunes fra Apple kan du nyte musikk, filmer, video og TV-programmer på Mac eller PC. iTunes mediaspiller lar deg ha kontroll og oversikt over alle dine mediafiler. Her blar du eller søker enkelt i biblioteket. iTunes er et gratis mediaprogram for Mac eller PC. Det organiserer og spiller digitale musikk og video på datamaskinen. Den synkroniserer alle mediene med din iPod, iPhone og Apple TV. iTunes har også integrert en nettbutikk for salg av musikk. Her kan du kjøpe og laste ned det du vil høre eller se og alle filer legger seg automatisk i ditt bibliotek.
Les mer og last ned programmet HER
Windows Media Player
Windows Media Player gir deg gode måter å lagre og bruke andre digitale medier enn musikk på. Det er enklere enn noensinne å få tilgang til alt du har av video, bilder og TV-opptak på datamaskinen. Du kan spille av, vise, organisere og synkronisere mediene til en bærbar enhet for visning hvor som helst, eller dele med enheter i hjemmet ditt – alt fra ett sted. Windows media player har også en rekke skins og plu-ins som forbedrer mediaspilleren visuelt og ytelsesmessig. Mediaspilleren er gratis.
Les mer og last ned programmet HER
Copyright 2014 Scandinavian Web