PC Programmer
PC Programmer
Annet

Nettlesere - Gratis Nettleser Opera Internet Explorer FireFox Crome

Opera
Opera er en nettleser som lar deg ta kontroll over nettet som aldri før. Opera lar deg surfe på trygt og raskt med nye, smarte og avanserte funksjoner som gjør det enkelt å få mest mulig ut av Internett. Opera nettleser maksimere bildet på Internett, med en vakker, minimalistisk design som integrerer feilfritt med de nyeste operativsystemene. Opera er gratis og har "trygg surfing" med svindelbeskyttelse, kontroll av private data og et komplett sett med sikkerhetsfunksjoner.
Les mer og last ned programmet HER
Safari
Safari fra Apple er en nettleser som i første omgang er laget for mac. Safari gjengir nettsider lynraskt. Det fungerer på iPhone, iPod touch, Mac og PC. Safari har også innebygd sikkerhet i nettleseren med automatisk sletting av cookie, innebygd pop-up blokkering og funksjonen privat nettlesing. Safari gir også sikker kryptering teknologi for å forhindre tyvlytting, forfalskninger, og digital manipulering mens du surfer på Internett. Safari tilbyr standard-basert godkjenning for å logge inn på sikre nettsteder, og den støtter de mest populære proxy protokoller. SAfari er en gratis nettleser produsert av Apple.
Les mer og last ned programmet HER
Internet Explorer
Internet Explorer er et produkt levert av Microsoft og har store andeler av markedet over hele verden. Internet Explorer en en nettleser med mange funksjoner som man kan slå av og på etter behov. Nettleseren har muligheten for å åpne flere sider i samme nettleservindu ved bruk av faner. Internet Explorer er en av de nettleserne som gir klarest og finest bilde av nettsidene, men er også derfor en del tyngre enn andre nettlesere. Nettleseren er har en meget god oversikt på menystyring og funksjoner. Last ned en gratis versjon av Internet Explorer og prøv den idag.
Les mer og last ned programmet HER
Google Chrome
Chrome er laget for å være rask i alle situasjoner. Den startes raskt opp på maskinen, laster inn nettsider på et blunk og kjører kompliserte nettprogrammer raskt og enkelt. Chromes nettleservindu er strømlinjeformet, rent og enkelt. Chrome har også funksjoner som er laget for effektivitet og enkel bruk. Du kan for eksempel søke og navigere i ett og samme felt, og ordne anene akkurat slik du ønsker, på en rask og enkel måte. Chrome er laget for å gjøre nettopplevelsen din både tryggere og sikrere. Den har blant annet innebygd beskyttelse mot skadelig programvare og nettsvindel og automatiske oppdateringer for å sikre at nettleseren har de nyeste sikkerhetsoppdateringene. Utvidelser er små programmer som legger til nyttige funksjoner i nettleseren, gir deg muligheten til å få nyttige varsler og meldinger, enkel tilgang til dine mest brukte nettprogrammer eller nyhetskilder. I tillegg kan du enklere utføre oppgaver på nettet, som for eksempel å bla i bilder, få veibeskrivelser eller handle. Chrome er en gratis nettleser.
Les mer og last ned programmet HER
Mozilla FireFox
FireFox lar deg finn nettstedene som du liker på sekunder uten å måtte huske vanskelige nettadresser. FireFox er også kjent for å last inn nettsider mye raskere, ved å bruke mindre av datamaskinens minne. Firefox laster ned en oppdatert liste over nettsvindler 48 ganger om dagen, så dersom du forsøker å besøke et forfalsket nettsted som gir seg ut for å være et nettsted som du stoler på (som for eksempel banken din), vil en nettlesermelding stoppe deg. FireFox har tusenvis av utvidelser som gir deg friheten til å tilpasse din nettleser akkurat slik du vil ha den. FireFox er en gratis nettleser som har et godt rykte for å være meget rask og stabil.
Les mer og last ned programmet HER
Avant Browser
Avant Browser er en nettleser som kan lagre brukernes bokmerker, RSS-feeder, konfigurasjoner eller web passord i Avant Online bagasje. På denne måten kan du som bruker få tilgang til personlige data fra kontoret, hjemme eller en Internett-kafé, og du trenger ikke å bekymre deg for å miste data når du må eller skal re-installere Windows. Med Avant nettleser kan du lagre båndbredde ved å blokkere nedlasting av flash-filer (ofte reklame basert flash) med bare ett enkelt klikk. Avant Browser gir også muligheter til å blokkere nedlasting av bilder, videoer, lyder og ActiveX-komponenter. Med disse alternativene gir det deg som bruker kontroll over bruk av båndbredde og raskere lasting. Avant er en gratis nettleser som du kan installere på din PC og oppdater når nye oppdateringer slippes.
Les mer og last ned programmet HER
Copyright 2014 Scandinavian Web