PC Programmer
PC Programmer
Annet

Antivirus Program - Antivirusprogram Gratis Beste Oversikt

Norton Antivirus
Norton Antivirus gir et antivirus program som gir ekstra beskyttelseslag mot virus, trojanske hester, spionprogrammer og andre trusler. Nortons teknologi undersøker filers og programmers omdømme i sanntid for å finne ut om de er trygge. Norton Antivirus varsler deg aktivt om potensielle farer i filer og programmer du nylig har lastet ned, før du installerer eller kjører dem på PC-en. Norton Antivirus har barnesikring og beskytter deg mens man surfer på nettet. Du kan laste ned en 30 dagers gratis prøveversjon av Norton Antivirus.
Les mer og last ned programmet HER
AVG Antivirus
AVG Antivirus er et godt valg, dersom du søker etter et gratis antivirusprogram. AVG beskytter mot det meste og har en jevnlig oppdatering av sitt virusregister. AVG sitt antivirusprogram er et lett program som ikke krever så mye ressurser fra maskinen, og er heller ikke med på å redusere hastigheten på lastingen av nettsider noe nevneverdig. Gratisversjonen til AVG beskytter deg mot virus og maleware, som skal være nok til normalt privat bruk. Dersom du ønsker, kan du oppgradere antivirusprogrammet til en Pro versjon med 30 dagers prøvetid. Pro versjon gir deg en rekke tilleggstjenester, slik som e-post og IM (instant messaging) scanning og beskyttelse
Les mer og last ned programmet HER
Norman Security Suite
Norman Security Suite er en sikkerhetsløsning med antivirus program som beskytter din identitet, din PC og hjemmenettverket enten du bruker nettbank, spiller spill, chatter, bruker nettsamfunn eller bare surfer på Internett. For ekstra sikkerhet, har også Norman Security Suite sitt antivirusprogram inkludert en inntrengningsbeskyttelse som forhindrer at uautoriserte applikasjoner eller programmer tar kontroll over PCen din. Et avansert verktøy for personvern hjelper deg med sikker sletting av bestemte filer, samt automatisk sletting av filer som inneholder personopplysninger, loggfiler og nettleserhistirikk. Norman Security Suite har en gratis trial versjon som man kan prøve i 30 dager før du må kjøpe programmet.
Les mer og last ned programmet HER
Avast
Avast antivirus programvare gir komplett virusbeskyttelse for datamaskinen din. Antivirus har anti-spyware, brannmur og antispam moduler for å beskytte deg mot phishing-ordninger, identitetstyveri og internett-distribuert web virus. Avast antivirus har automatiske oppdateringer for større bruker bekvemmelighet og sikkerhet. Avast antivirus anses å være et av de beste gratis antivirus programmer. Last ned gratis versjon av Avast som er gyldig i 1 år, eller bestill Avast antivirus PRO programvare for en 30-dagers prøveperiode.
Les mer og last ned programmet HER
F-Secure
F-Secure Internet Security er et billig antivirus og internett beskyttende program som beskytter dine data og ditt privatliv når du sender e-post, laster ned musikk, spiller online-spill, bruker nettbanken eller handler på nettet. F-Secures unike DeepGuard 2.0-teknologi gir et ekstra sikkerhetslag som også beskytter mot nye og hittil ukjente elektroniske trusler. F-Secure har Antivirus antispyware, antispam, beskyttelse mot phishing, rootkit beskyttelse, brannmur, voksenkontroll, automatiske oppdateringer, samt rask og enkel installasjon. Du kan også laste ned en trial versjon som du kan bruke i 30 dager før du må kjøpe produktet.
Les mer og last ned programmet HER
McAfee Antivirus
Revolusjonerende McAfee Active Protection-teknologi, er en av de raskeste beskyttelsene mot ondsinnede trusler mot PCen. McAfee antivirus påviser, blokkerer og fjerner virus, spionprogrammer, reklameprogrammer og rootkits. McAfee har avanserte funksjoner for spamidentifisering forhindrer at innboksen fylles med spam. McAfee har også en backup prosess av dine filer, som er fullstendig automatisk. Filene blir kryptert og lagret på en sikker, ekstern server på nettet. Leveres med 2 GB lagringsplass på nettet.
Les mer og last ned programmet HER
Copyright 2014 Scandinavian Web